Začátek tréninků - září 2020

17.08.2020 12:34

Vážení rodiče,

 

na základě potvrzení Lázní Hodonín, že se dělají veškeré přípravy k obnovení provozu krytého plaveckého bazénu, plánujeme obnovení tréninků v plném rozsahu, a to od středy 2. září. Vzhledem k tomu, že se na jaře stihl jenom měsíc a půl tréninků a potom pouze někteří využili náhradní tréninky v hale TEZA, nemá cenu nyní se skupinami nijak hýbat. Proto termíny tréninků a rozdělení do skupin zůstává identické, jak děti chodily v únoru a březnu, než došlo k ukončení.

 

Pevně věříme, že se situace bude vyvíjet v rámci možností pozitivně a budeme moci normálně trénovat. V případě zavedení jakýchkoli restriktivních omezení budeme muset samozřejmě reagovat. Každopádně apelujeme na rodiče, aby se chovali maximálně zodpovědně a neposílali na tréninky nachlazené děti s rýmou, kašlem apod.

 

Co se týče výše členských příspěvků, tak vše zůstává beze změny, avšak tak jak již jsem naznačoval v průběhu května budeme kompenzovat dobu, kdy jsme museli činnost dočasně omezit. Na základě finálních propočtů (po započtení nákladů na náhradní tréninky, tréninky závodních plavců na letním koupališti atd.) je finální výše kompenzace následující:

 

  • Skupina chodící 1x týdne na 1 až 1.5 hodiny, tedy členské příspěvky ve výši 1000 – 1500Kč: kompenzace – snížení členských příspěvků na další období o 50 %
  • Skupina chodící na 2 až 4 hodiny týdně (1800/2700/2800Kč) – kompenzace – snížení členských příspěvků na další období o 40 %
  • Skupina „závodních plavců“, kteří se nezúčastnili tréninků na letním koupališti – kompenzace – snížení členských příspěvků na další období o 30 %
  • Skupina „závodních plavců“, kteří se zúčastnili tréninků na letním koupališti – bez kompenzace

 

Platba členských příspěvků bude tedy ponížena o kompenzaci. např ten kdo platil 1000Kč, tak na toto pololetí uhradí pouze 500Kč, ten, kdo hradil 2800Kč, bude hradit pouze 1680Kč atd.

 

Dále, jelikož je situace, bohužel, stále nestandardní a nejistá, odsouváme platbu členských příspěvků až na konec října. Počkáme jak se situace v průběhu září/října vyvine a pokud vše poběží v pořádku, tak bychom přistoupili k úhradě příspěvků. Proto Vás prosím, abyste nyní žádné úhrady neposílali.

 

Nicméně dovoluji si Vás všechny požádat o odpověď na tento email jako potvrzení zájmu pokračovat v našem oddílu. Máme poměrně dost nových zájemců, takže potřebujeme vědět kolik dětí bude pokračovat.

 

Děkuji

 

Jiří Beneš

OSP Hodonín