Začátek kurzů podzim 2013

20.08.2013 09:12

Blíží se konec prázdnin, všichni trenéři se již vrátili z dovolených a tak jsme na základě předchozích zkušeností rozdělili děti do skupin dle výkonnosti, věku atd. Na našem webu v sekci Nábor najdete detaily pro jednotlivé děti v souboru 2013 Plavecké kurzy podzim - 16.09.2013 (final). Informace k provedení plateb naleznete tamtéž v souboru Informace k platbám podzim 2013.

 

Tréninky a kurzy oficiálně začínají v pondělí 9. září (pro ty co chodí v pondělí) resp. ve středu 11. září (pro ty co chodí ve středu). Ukončení podzimního semestru je pro nejmenší plavce od trenérek Zubalíkové a Kláskové před Vánocemi, konkrétně v pondělí 16. resp. středu 18. prosince. Pro ostatní 27. resp. 29. ledna. Detaily o průběhu budeme pravidelně aktualizovat. Pro závodníky, kteří reprezentují klub na mistrovských soutěžích (krajské přebory) je začátek tréninků již 2. září v 17:00 kdy máme dvě dráhy.

 

Tréninky budou probíhat jako vždy od 17:00 do 19:00 dle zařazení jednotlivých dětí. Nejmenší plavci mají z důvodu velkého počtu dětí ještě hodinu i od 16:00 do 17:00. Prosíme rodiče, aby dohlédli na to, že děti chodí na trénink 10 minut před začátkem tak, aby hodina mohla začít přesně v určený čas. V pondělí 9. a středu 11. září rozdělíme děti do drah. Děti, které již dříve chodily, ať dojdou normálně k dráze kde plavali loni. Pokud dojde ke změně a přeřazení, tak si je trenéři přepošlou. Ve vestibulu bude i naše kontaktní osoba, která případně předá detailní instrukce.

 

Pevně věřím, že tréninky a kurzy proběhnou bez komplikací ke spokojenosti všech zúčastněných. Opět budeme mít základnu zhruba 150 dětí, což je množství se kterým máme zkušenosti a tudíž by vše mělo běžet hladce.

 

V případě dotazů ohledně umístění do kurzů kontaktujte prosím Mirka Šivela, nejlépe emailem na plavani.hodonin@seznam.cz.

 

S pozdravem

 

Jiří Beneš

předseda oddílu