Plavání - organizace tréninků podzim 2017

23.08.2017 10:10

Vážení rodiče,

 

jelikož se blíží začátek plaveckých tréninků zasílám prvotní informace k organizaci v období září 2017 – leden 2018. Tento půlrok bude situace ještě komplikovanější než v minulosti, neboť na konci října či začátku listopadu se již konečně budeme vracet do nově zrekonstruovaného bazénu v Hodoníně. Tudíž cca první dva měsíce budou probíhat v Ratíškovicích a poté již opět v Hodoníně. Bohužel z důvodu rezervací bazénu v Ratíškovicích, nelze zcela ze synchronizovat termíny tréninků v Ratíškovicích a v Hodoníně. Chápu, že to pro Vás znamená problém v rámci koordinace s dalšími kroužky (hudebka apod), ale není v našich silách s tím něco udělat. Musíme respektovat možnosti, které máme. Budeme se maximálně snažit vyjít vstříc Vašim požadavkům, nicméně prosím o shovívavost, musíme vše nastavit dle skutečných možností.

 

V Ratíškovicích budeme pokračovat ve stejných časech tak jako v předchozích dvou letech, tedy pondělí 16:45 – 18:45 a čtvrtek 17:30 – 19:30. Po tuto dobu bude zajištěn autobus jako v minulém roce. Po návratu do Hodonína budou hlavní tréninkové bloky v pondělí a středu od 17:00 – 19:00, kdy bude rezervovaný celý bazén. Závodní plavci budou mít ještě přidány časy v jiných termínech, ale to se týká úzké skupiny se kterou to je probíráno individuálně.

 

Vzhledem ke kapacitě bazénu v Ratíškovicích můžeme do tréninkového procesu v září a říjnu zařadit max 100 – 110 dětí. Po návratu do Hodonína bude kapacita tréninkových hodin vyšší a budeme moci mít opět cca 150 dětí. Proto počítáme se zařazením nováčků, zejména nejmenších dětí až od přesunu do Hodonína. Návrat do Hodonína očekáváme v termínu mezi 20.10 až 1.11. Každým okamžikem se bude tento termín upřesňovat. Vše závisí na dokončení, kolaudaci stavby a uvedení do zkušebního provozu. Zatím vše běží dle harmonogramu (6.10. předání díla), ale dokud nebude zkolaudováno, nelze garantovat možnost přesunu.

 

Tento pátek 25.8. proběhne porada trenérů a rozdělení do tréninkových skupin. Prosím abyste případné žádosti psali kolegovi Mirkovi Šivelovi (Mirek.Sivel@seznam.cz) , aby je mohl posoudit a případně zakomponovat do rozvrhu. Následně ve středu 30.8. zašleme finální rozdělení do skupin a další údaje o platbách atd.

 

S pozdravem

 

Jiří Beneš

Bazén podzim 2017 - Hodonín predbezne.xlsx (12 kB)