Organizace na květen a červen

24.04.2013 14:45

 

Vážení rodiče,

 

počátkem ledna jsem zasílal informace o organizaci, náhradách a ukončení kurzů. Jelikož již vstupujeme do období, kterého se to bezprostředně týká, tak si dovoluji tyto informace aktualizovat.

 

Toto pololetí (únor-červen) má celkem 19 týdnů, přičemž tréninky odpadly či odpadnou 1x v pondělí (Velikonoce) a 2x ve středu (květnové svátky). Neboť plavcům, kteří chodí ve středu, odpadnou 1. a 8. května dvě hodiny po sobě, můžou přijít na jeden náhradní trénink v pondělí a to buď 29.4. nebo 6.5. (případně jindy dle domluvy s trenérkou/trenérem). Prosím, aby se děti či rodiče domluvili přímo s trenérkou/trenérem, aby to mohli rozdělit a korigovat tak, aby všichni nedošli najednou.

 

Nejmenším plavcům, začátečníkům od trenérek Zubalíkové a Kláskové (paní Klásková je opět dočasně ve Velké Británii, takže uvidíme, kdy se připojí) budou kurzy končit 3. června resp. 5. června. V rámci této poslední hodiny děti obdrží „Mokré vysvědčení“. Přesný průběh bude upřesněn paní Zubalíkovou.

 

Ostatním plavcům budou běžné kurzy končit 17. resp. 19. června.  Následující týden, tedy 24. a 26. proběhne společné ukončení.

 

V pondělí 24. 6. proběhnou klubové závody na 50m kraul, znak a prsa a každé dítě obdrží diplom s časy. Proto prosím, aby v pondělí 24. 6. došli úplně všichni (i ti co chodí ve středu) a to v 16:50 tak, aby v 17:00 mohly začít závody.  Ve středu pak proběhne vyhodnocení, předání diplomů a zahrajeme si tradiční vodní pólo.

 

Jiří Beneš