Ocenění Pavla Slavíka

14.03.2016 08:49

Stejně jako v minulých letech i letos byl náš oddíl plavání oceněn Městem Hodonín v rámci prestižní ankety Sportovec roku 2015. Letos jsme nominovali dva naše členy a to Lucku Zubalíkovou, která je již dvojnásobnou držitelkou tohoto titulu a za své trenérské zásluhy Pavla Slavíka. Lucka se opět dostala mezi nejlepší kandidáty, nakonec však komise v letošním roce dala přednost atletce Míše Knotkové.

 

V kategorii trenér však komise a následně vedení Města Hodonína ocenily dlouhodobý přínos Pavla k rozvoji plavání a tento velmi prestižní titul mu udělili.

 

K vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií již tradičně proběhlo na Plese sportovců, který organizuje TEZA Hodonín pod záštitou Města Hodonín. V letošním roce ceny úspěšným sportovcům předávali osobnosti sportu a kultury jako Ondřej Vetchý, reprezentační trenér Pavel Vrba či další úspěšný trenér Dušan Fitzel.

 

Jsme velmi potěšeni tímto oceněním, které je pro nás závazkem do další činnosti. Oběma našim členům Lucce i Pavlovi srdečně blahopřejeme a přejeme řadu dalších úspěchů.

 

Jiří Beneš

 

Fotografie naleznete v sekci Fotogalerie

.