Druhé pololetí - jaro 2017

09.01.2017 15:14

Vážení rodiče,

pomalu končíme první pololetí tohoto školního roku a tak mi dovolte krátkou rekapitulaci minulého období a několik informací pro příští období.

Přestože je dojíždění do Ratíškovického azylu pro všechny vyčerpávající, daří se nám držet stabilní trenérskou i členskou základnu na úrovni cca 110 dětí a 10 trenérů. Pevně věřím, že následující půlrok bude poslední, který v Ratíškovském azylu strávíme a že od října 2017 již budeme zpět doma.

Vzhledem k dispozičním úpravám budeme mít v rekonstruovaném hodonínském bazénu lepší podmínky, než jsme měli před uzavřením. Zejména budeme mít k dispozici malou tělocvičnu se cvičebními přístroji. Pevně věřím, že se nám podaří pro vybrané soutěžní plavce opět vrátit k oblíbeným ranním tréninkům. Nicméně toto vše je výhled, který bude (doufám) aktuální až za cca 9-10 měsíců.

V následujícím období, tedy od 1. února bude organizace shodná, jako byla doposud. Tedy tréninky 2x týdně. V pondělí od 16:45 do 18:45 a ve čtvrtek od 17:30 do 19:30. Odjezdy autobusů taktéž beze změny. Nadále bude doplňkový trénink v úterý na hale TEZA ve stejném čase. V průběhu května budeme opět organizovat jak plavecké, tak i cyklo soustředění. V období jarních prázdnin a státních svátků se neplave. Jelikož pondělnímu kurzu odpadnou 2 tréninky navíc (1. a 8.5) domluvíme pro každou skupinu zvlášť náhradu ve čtvrtek.

Prosím všechny rodiče o krátkou zprávu, zdali Vaše děti budou v následujícím období pokračovat, abychom měli představu, kolik bude chodit dětí a mohli případně přijmout nové.

Placení kurzovného a výše příspěvků zůstává taktéž beze změny.

Potvrzení a případné žádosti o změny pošlete prosím co nejdříve kolegovi Mirkovi Šivelovi na adresu Mirek Šivel plavani.hodonin@seznam.cz

Podrobnosti naleznete zde na našem webu v sekcích Rozpis tréninků a Nábor dětí

 

Děkuji

Jiří Beneš