Ukončení sezony v červnu 2016

06.06.2016 12:06

Bohužel i letos nás v červnu zasáhne rekonstrukce bazénu, tentokrát Ratíškovského, který bude od 20.června v rekonstrukci.

Poslední trénink na bazénu tedy proběhne ve čtvrtek 16.6. a bude vedený zábavnou formou. Předcházet mu bude trénink v pondělí 13.6. kdy uspořádáme oddílové přebory, abychom dětem změřili aktuální výkonnost a rozdali medaile. Proto prosím, aby v pondělí 13.6. došli i děti, které plavou ve čtvrtek. To zdali dojdou na první (16:45) či druhou (17:45) hodinu ať si zvolí sami dle toho, jak jim to vyhovuje.

V druhé polovině června se budeme ještě snažit zorganizovat společný „trénink“ na Hodonínském koupališti. Pravděpodobně to budou úterky, uvidíme dle počasí.

Rekonstrukce bazénu v Ratíškovicích by měla být menšího rozsahu (dámské šatny, přídavné nádrže) a tak pevně věříme, že budeme od 12. 9., nebo 17. 9. opět moci pokračovat. Co se týče rekonstrukce Hodonínského bazénu, tam bohužel žádné veřejně dostupné informace neexistují, nicméně je zřejmé, že poslední avizovaný termín leden 2017 je dnes již nereálný. Jelikož ještě nebylo vypsáno výběrové řízení (veřejná zakázka) na zhotovitele, je termín ukončení rekonstrukce těžko předvídatelný.

O dalším průběhu organizace plavání jakož i rekonstrukcích bazénů Vás budeme informovat.

Jiří Beneš